Λουκανικάκια για πάρτι


Υλικά
20 λουκανικάκια Φρανκφούρτης
5 ελιές με γέμιση πιπεριάς
Λίγη μουστάρδα
1 αγγούρι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε βραστό νερό τα λουκανικάκια για 5 λεπτά.
Κόβουμε το αγγούρι σε 20 ροδέλες.
Κόβουμε τα λουκανικάκια σε λωρίδες, με προσοχή να μην διαχωριστούν, μέχρι τη μέση.
Κόβουμε τις ελιές σε ροδέλες.
Βάζουμε όρθιο το λουκάνικο από πάνω βάζουμε λίγη μουστάρδα και σκεπάζουμε με την ελιά.

Σχολιάστε