Φιλετάκια κοτόπουλου με πιπεριές και μανιτάρια


Υλικά

2 φιλέτα κοτόπουλο
1 κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
10 μανιτάρια
Αλάτι , πιπέρι
180ml λευκό κρασί
1 κ.γλ. κόλυανδρο ξερό
2 κ.σ. μαργαρίνη

Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια το κοτόπουλο. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά. Σε ένα βαθύ τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε το κοτόπουλο ψήνουμε κάθε πλευρά από 2 λεπτά και προσθέτουμε τα λαχανικά. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το κρασί , το αλάτι, το πιπέρι και τον κόλυανδρο. Ανακατεύουμε και σιγοψήνουμε για 2-4 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το μισό κρασί από τη σάλτσα.

Σχολιάστε