Κριτσίνια με ελαιόλαδο & ρίγανη

Υλικά
200 ml νρό
200ml ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. αλάτι
½ κ.σ. baking powder
1 κ.σ. κέτσαπ
2 κ.σ. ξίδι
450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και ζυμώνουμε. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Πλάθουμε με τις παλάμες τα κριτσίνια σε μακρόστενα μπαστουνάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: