Baby πατάτες στο φούρνο με σάλτσα μπύρας

Baby πατάτες στο φούρνο με σάλτσα μπύρας

Υλικά
25 μικρές πατάτες
1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο
Για τη σάλτσα
½ φλ. Τσαγιού Ελαιόλαδο
1 Φλ. Τσαγιού ξανθιά μπύρα
1 κ. σούπας κόλιανδρο
Αλάτι , πιπέρι
1κ. γλ. Μουστάρδα
1 κ. γλ. Πάπρικα
1 κ. γλ. Tabasco

Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά τρίβοντας με ένα σφουγγάρι τις φλούδες.
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά της σάλτσας εκτός από τη μπύρα. Περιχύνουμε τις πατάτες με τη μπύρα και τη σάλτσα. Προσθέτουμε το σκόρδα ολόκληρα και το δεντρολίβανο στη μέση του ταψιού.
Ψήνουμε τις πατάτες για 30 με 40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν . Κατά διαστήματα ανακατεύουμε και ελέγχουμε τη στάθμη τη σάλτσας, αν έχουν στεγνώσει προσθέτουμε λίγο νερό.

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 σχόλιο

  1. Ο/Η Mirella λέει:

    Γεια σας, Εχετε καλές ιδέες για διάφορες ΣΥΝΤΑΓΕΣ κατα καιρούς!!! Ελπίζω σε καινούργιες και πρωτότυπες ιδέες , όχι απαραίτητα «στημένες» και πολύπλοκες…. Απλά διαφορετικές….

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: